Pojištění

Z DŮVODU NIZKÉHO ZÁJMU O POJIŠTĚNÍ SE NEPODAŘILO POJISTNOU SMLOUVU ZAKTIVOVAT. JIŽ ZAPLACENÉ POSJISTNÉ BUDEME ČLENŮM, KTEŘÍ ZAPLATILI, V NÁSLEDUJÍCÍCH DNECH VRACET. PRACUJEME NA DALŠÍCH NABÍDKÁCH, KTERÉ BY SNAD MOHLI VZBUDIT VĚTŠÍ ZÁJEM.

Každému členovi Odborové organizace Pro Libertate a jejích základních organizací vzniká nárok na aktuální členské výhody. Jednou z nich je i možnost cenově zvýhodněného životního pojištění s úrazovou a nemocenskou složkou (životní pojištění zahrnující pracovní neschopnost při nemoci či úrazu, pojištění pro případ smrti, a další…).

Komerční roční cena v době uzavření všech těchto pojištění u konkurence by při jejich samostatném sjednání příslušníkem či zaměstnancem přesáhla 2 000,- Kč / měs.

Pro členy odborové organizace je dostupné za částku 138,- Kč / měs. S ohledem na výši členského příspěvku odborové organizaci a plnění v případě pojistné události, je nabízená cena zcela bezkonkurenční.

Za uvedenou cenu je pojištění poskytováno výhradně členům odborové organizace. Přistoupení k hromadnému pojištění se nevylučuje s jiným životním a úrazovým pojištěním, které je sjednáno mimo OOPL. Lze je vzájemně výhodně kombinovat a doplňovat.

Životní pojištění s úrazovou a nemocenskou složkou

Životní pojištění, zahrnující pracovní neschopnost při nemoci či úrazu, pojištění pro případ smrti, a další…
Informace pro klienta.pdf
Návrh pojistné smlouvy.pdf
Oceňovací tabulky.pdf
Pojistné podmínky.pdf

Pojištění obecné odpovědnosti

Připravujeme...

Jak se k pojištění přihlásit?

Stačí kliknout na tlačítko objednat. Po ověření Vašeho členského čísla budete připojeni k pojistné smlouvě.

Od kdy bude pojistné platit?

Pojistná smlouva bude uzavřena teprve tehdy, až dosáhneme počtu 3 000 pojištěných osob.

Pojištění je platné pro každého jednotlivce vždy od prvního dne měsíce, který bezprostředně následuje po měsíci, ve kterém se k pojištění přihlásí. Dokud nebude naplněn počet nutný dle pojistné smlouvy, pojištění nezačne platit. O počátku pojištění tedy ty, kteří se k pojištění připojí mezi prvními, budeme o začátku pojištění informovat.

Jak často je potřeba pojistné platit?

První pojistné bude splatné až po uzavření smlouvy, o tom Vás budeme informovat. Do té doby tedy pojistné neplaťte, i když budete systémem po přihlášce vyzváni.

Pojistné činí 138,00 Kč / měsíčně a je splatné vždy do 5. dne v měsíci, za který se pojistné platí, na účet odborové organizace č. 2002294515/2010 pod variabilním symbolem, kterým je členské číslo uvedené na průkazu člena. Upomínací systém je nastaven na 7. den v měsíci. Vzhledem k tomu, že dle pojistné smlouvy jsme povinni odeslat pojistné za všechny členy, kteří se k pojištění přihlásili, bez ohledu na to, zda zaplatili, apelujeme na všechny, aby úhrady prováděli včas.

Kontaktujte nás